onsdag 29 juni 2011

Positiv insats mot Göteborg

Om vi bortser från de första tio minuterna såg matchen mot Göteborg riktigt bra ut. Uppland spelade bättre och skapade mycket mer än man gjorde mot Värmland. I inledningen var det dock alldeles för mycket Göteborg och de fick snabbt 0-2, men Uppland vek inte ner sig utan ryckte upp sig. Under resten av matchen bedömer jag att Uppland hade ett svagt övertag.

Dottern, som spelade i dagens match, gjorde en rejäl miss på första målet och hade ytterligare ett par mindre lyckade ingripanden i matchinledningen. Men även hon spelade upp sig och gjorde en riktigt bra andra halvlek.

Göteborg kunde göra ett tredje mål innan Uppland äntligen fick till en välförtjänt reducering genom Fanny Fremdling. Matchen slutade 1-3 och tjejerna hade rejält bråttom efter matchen för att hinna äta och åka ut till Tylösand.

Även vi tillbringade en del av eftermiddagen i Tylösand i det härliga vädret samt åt fantastiskt god glass hos Riccardos i Möllegård. Vi försökte även titta på simfinaler på SM-veckan, men trots att vi fått höra att det skulle vara gratis ville de ha betalt för entren, så vi åkte därifrån igen. Nu är vi tillbaka på hotellet och smörjer in solbrännan med after sun, efter att ha ätit tunnbrödsrulle till middag.