tisdag 7 juni 2011

2-2 mot serieledarna!

Vi fick se en riktigt bra match när serieledarna Fanna BK, dotterns förra klubb, kom för att spela derby. Innan matchen hade fokus varit på att arbeta rätt med press och understöd, vilket tjejerna klarade bra. Lite oturligt hamnar laget i underläge, men kan kvittera på straff innan halvleken är över.
Starkt defensivt arbete
I början på andra halvlek spelar laget riktigt bra och skapar flera goda målchanser. Till slut kommer 2-1, vilket blir starten på en stark offensiv från motståndarna under de sista 25 minuterna. Laget orkar inte riktigt stå emot, vilket ger flera chanser och halvchanser till en kvittering. När det blir 2-2 är det väl mest en halvchans, en boll från kanten som dottern nog borde varit mer aktiv på men nu hinner en motståndare sno åt sig bollen och slå den i mål.
Linn, en av många hårt arbetande spelare
Sett över hela matchen är oavgjort nog rättvist men med lite bättre ork sista halvtimmen kunde det mycket väl blivit tre poäng, under stor del av matchen var vi det bättre laget. Dottern gör kanske inte sin bästa match för säsongen, det blev lite slarv både vid kvitteringen och även några minuter senare när hon gav bort en hörna. Men vi är glada åt poängen och den insats laget gör som helhet, vi hoppas på en minst lika bra prestation i helgens bortamatch.