lördag 18 juni 2011

IG

I dag var insatsen på matchen dålig, det märktes tydligt att det saknades rutinerade spelare som kunde ta tag i laget. Man lyckades hålla tätt bakåt till en början, sedan ramlade det in mål med viss regelbundenhet. 0-3 i halvtid blev 0-8 till slut.
Vikarierande målvakt kämpade tappert och gjorde ett par riktigt bra ingripanden.
Hon som får vikariera i mål för dottern gör en godkänd insats med tanke på att hon inte är målvakt. Säkert skulle en skolad målavkt agerat annorlunda i en del situationer, men hon får i alla fall göra en riktigt bra räddning i vardera halvleken. Tyvärr får hon inte så mycket hjälp av ett stundtals väldigt passivt och tveksamt försvarsspel.

GUSK är helt klart det bättre laget i dag. Säkert hade matchen blivit mycket jämnare om inte flera nyckelspelare saknats i Håbo, samtidigt vet vi inte vem som eventuellt saknades i GUSK heller.
Vi var lite lättskrämda i försvarsspelet.
Hemmalaget får betyget "IG" i dag. Tyvärr måste även domaren få samma betyg, det togs en mängd felaktiga beslut när filmningar och rop på frisparkar gav utdelning flera gånger, liksom även felbeslut när det gällde offside. Betyget "IG" ges också till den GUSK-spelare som "firade" ett mål genom att tjonga iväg extrabollen bredvid målet långt ut naturen, fullständigt onödigt och riktigt barnsligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar