söndag 12 juni 2011

Mycket väntan...

Det har varit en dag, och en helg, fylld av väntan. Först är det väntan på att få uttagningen till Elitlägret, förhoppningsvis kommer den ut i morgon. Återstår att se om den väntan varit förgäves...


Östervålas 1-0 mål. Illa, illa, men vid nästa mål blev det värre...
Bortamatchen mot Östervåla började bra, men man föll snart in i hemmalagets låga matchtempo vilket gjorde att Östervåla kunde ta över spelet. 1-0 kom på ett friläge och även vid 2-0 var det en hemmaspelare som sprang sig fri. Den gången var det dock misstänkt likt offside, dessutom en försvarare som jagade med bättre. Dottern fick fingrarna på bollen, men tyvärr även motståndarens fot på tummen vilket gjorde att matchen var slut för hennes del strax innan halvtidsvilan. matchen slutade så småningom 5-0.

Dottern och jag for direkt efter skadan till Uppsala för ett besök på akuten. Efter en kvarts väntan där fick vi veta att vi i stället skulle till närakuten på Samariterhemmet. Efter att vi letat oss dit och anmält oss fick vi vänta ytterligare en timme och en kvart innan vi fick träffa en sköterska för att få två Alvedon och en anmodan att återkomma i morgon för att få röntga. Vi gjorde ett tappert försök att argumentera för att få röntga redan i kväll, men det var lönlöst.

På vägen hem stannade vi på McDonalds och fick vänta på den enda öppna kassan bakom ett helt gäng med killar. Efter att vi äntligen fått beställa fick vi veta att vi fick vänta en stund, vilket blev en ganska lång stund och när jag frågade om maten bad de om ursäkt att den dröjt och bjöd på en extra dricka.

Nu får vi vänta över natten för att sedan åka tillbaka till Uppsala för röntgen och undersökning. Vi håller tummarna för att det blir positiva besked, ja inte dottern då eftersom det gör för ont att röra tummen....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar