söndag 30 januari 2011

SM-kval och cup

Upp i morse för att börja med de sista förberedelserna inför cupen kl. 08.00, Avresa kl. 09.30 för samling inför SM-kvalet i futsal, tillbaks till cupen kl. 21.00, hemma midnatt. En lång och fotbollsfylld dag.

Dotterns lag gjorde en bra insats i SM-kvalet, två segrar gav en direkt avgörande match om SM-platsen mot Hammarby. Trots en bra insats räckte det inte hela vägen, Hammarby var helt enkelt för bra. Kul och spännande ändå med en helt avgörande match på slutet, och med en bra matchinledning så levde hoppet i alla fall några minuter.

En resultatlös hörna för motståndarna - dottern höll nollan i första matchen i SM-kvalet
På hemmaplan har gamla flicklaget tydligen spelat riktigt dåligt och bara tagit en poäng på de två första matcherna, mot två lag man skall vinna ganska enkelt mot. Skärpning i tredje matchen gav en trepoängare och nytt hopp, men det släcktes när man inte orkade rubba Hammarby (ständigt dessa Hammarby) i kvällens sista match. Teoretiskt finns chansen till A-slutspel kvar men då krävs hjälp av andra lag, så i praktiken får vi rikta in oss på B-slutspelet i morgon. Det spelar inte så stor roll, det som är trist är att det var så få som spelade bra i Hammarbymatchen (och tydligen ännu färre i de första matcherna).

I övrigt rullar cupen på bra. Kiskförsäljningen går fint och domarinsatserna är som vanligt bra. De få lag jag hunnit prata något med nu i kväll verkar nöjda hittills i alla fall, vi hoppas att de fortfarande är det när de åker hem i morgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar