söndag 30 januari 2011

Lång, härlig cupdag

Morgonen började med frukost på skolan kl. 07.00. I natt fick jag sova hemma, det var två "lagmammor" som sov med tjejerna i flicklaget. Efter sista gruppspelsmatchen på morgonen stod det klart att vi missat A-slutspelet. Tyvärr missade vi även B-finalen efter att ha förlorat med 0-1 i semifinalen trots att tjejerna gjorde sin bästa insats under helgen.

Enda fördelen med att åka ut tidigt var att jag kunde fokusera på cupen som helhet och passa på att se en hel del bra matcher. Finalen blev dramatisk, 0-0 efter full tid och därmed straffläggning. Först i nionde straffrundan kunde matchen avgöras, så publiken fick verkligen uppleva dramatik.

Totalt sett känns det som om cupen varit mycket lyckad och uppskattad, vilket är jättekul. Det känns fantastiskt när lag som just blivit utslagna kommer fram till oss arrangörer och tackar för en bra cupupplevelse.

Min största upplevelse under dagen var den avtackning från tjejerna som jag fick efter att vi blivit utslagna. Eller egentligen var det väl efter nästan 9 år som tränare för laget. Tack tjejer (om ni läser det här) och lycka till med er fotboll i framtiden. Vi ses igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar