tisdag 8 februari 2011

Mellancamp

UFF har kallat till en extra camp för distriktslaget, något de kallar en "mellancamp" eftersom den är extrainsatt mellan camp 1 och camp 2. Det är ett antal tjejer uttagna som inte var med på precamp och därmed får en chans att visa upp sig. Tittar man lite på vilka föreningar de representerar så får man intrycket av att det kanske är så att man i jämförelsen av de olika spelarobservatörernas värderingar av spelare kanske underskattat spelarna i en del föreningar (eller snarare kanske överskattat spelarna i andra föreningar).

Dessutom är det ett antal tjejer uttagna som varit med på precamp, och i flera fall camp 1, men som nu får en ytterligare chans att övertyga om att de skall vara aktuella för kommande camper. Två av tjejerna från flicklaget är uttagna, en för första gången och en som var på camp 1. Det innebär att det nu är totalt sju av "mina" tjejer som fått chansen att visa upp sig för distriktslagsspel.

För min del tänkte jag osökt på denna låt när jag hörde begreppet mellancamp. Lyssnar ni noga hör ni fotbollskopplingen i textraden "Jacky's gonna be a football star"...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar