söndag 20 februari 2011

Det gör ont...

Dotterns finger blev inte bättre över natten, snarare tvärt om. Rejält ont och omöjligt att spela målvakt i dag. Hon ringde tränaren i morse och gav beskedet, inte kul men inte mycket att göra åt. Lite extra tråkigt då det var seriefinal mot gamla föreningens A-lag. Precis inför samlingen ringde tränaren tillbaka och undrade om hon kunde spela utespelare.

Motstånderna var numret för stora i dag, med mer "bredd på toppen" och mer tyngd i närkamperna kunde de dominera matchen. Dotterns lag stretade emot bra men släppte tyvärr in två mål strax före halvtidsvilan. Dottern satt på bänken första halvlek men fick komma in som vänsterback i andra halvlek. Matchen slutade 0-4, men det borde ha blivit åtminstone något mål framåt. Man fick ett par rejält fina chanser, bland annat frispelade dottern en av anfallarna vid ett tillfälle, men med lite otur i avsluten och bra målvaktsspel blev det inga mål.