söndag 10 juli 2011

Det dansande landslaget

Jag säger bara en sak: Lotta Schelin....

Det är fantastiskt att se en spelare som jobbar så bra både i offensiven och i defensiven. Inte nog med att hon skapar målchanser åt sig själv och andra svenskor, hon är stenhård i det defensiva arbetet. Visst var det en liten bjudning från Australien när hon gör sitt mål, och det var även en liknande bakåtpass i första halvlek. Det som inte kommenteras i media eller av kommentatorerna är hur skickligt hon löper rätt för att faktiskt kunna fånga upp bollen när den spelas hemåt.
Nu är landslaget och den tidigare kritiserade Thomas Dennerby klara för VM-semifinal och dessutom för OS i London, på Tysklands bekostnad. Vi hoppas tjejerna i laget kan dansa även i semifinalen mot Japan, för visst är det härligt att se hur laget firar tillsammans efter varje mål och efter slutsignalen?

Matchen mot USA fick jag lyssna på radio så jag hörde inte TV-kommentatorerna då, men tydligen var det ganska stor debatt om framför allt Pontus Kåmarks sätt att uttrycka sig. Med det i bakhuvudet under dagens match fick jag intrycket av att han faktiskt ansträngde sig för att vara positiv och hålla tillbaka negativa kommentarer...?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar