söndag 17 juni 2012

Panaxia slutspel

Söndagsmorgonens kvartsfinal vanns med 1-0, vilket gjorde att jag slängde mig i bilen för att åka och se de två sista matcherna.
Tuffa tag vid en hörna
Semifinalen spelades mot Örebro, som var klart starkare på planen och dessutom visade mest (felaktig) attityd både bland föräldrar och spelare. Det tog 16 minuter av Örebropress innan  första målet kom.
Frilägesräddning
I andra halvlek kom ytterligare ett mål och matchen var avgjord. Det innebar match om tredje pris med bara en timme att hinna förflytta sig till rätt plan och att ladda batterierna på nytt.
En av många ingripanden på hörna
Tredjeprismatchen blev ett nytt möte med Bele-Barkarby. denna gång kunde de snabbt ta ledningen och sedan utöka med två ytterligare mål i andra halvlek. ESK var tröttkört och hade flera spelare på skadelistan, och fler som fick utgå under matchen.
Glada miner trots förlust i sista matchen
Naturligtvis är det trist att avsluta med två förluster, men det faktum att man tog sig till semifinal var en jätteprestation. Både ledare, spelare och föräldrar verkade nöjda med insatsen under cupen. Dottern var också nöjd, hon hade haft kul och konstaterade att det var ett bra tag sedan senaste övernattningscupen, nästan två år sedan Gothia Cup.