söndag 10 juni 2012

Motståndare utan målvakt

I matchen mot Åsunda hade motståndarna bara 11 spelare med till start, samt ytterligare en som skulle ansluta under matchen. På uppvärmningen gick målvaktens axel ur led vilket ledde till att man både fick starta med bara 10 spelare på planen och med en utespelare i mål.
Målvaktsbyte i Åsunda
Trots både numerärt och spelmässigt övertag dröjde det ganska exakt halva första halvlek innan det blev mål. Därefter kom det ytterligare två snabba mål, vilket gjorde att Åsunda bytte in en annan spelare i mål. det hann bli ytterligare två mål, 5-0, innan halvtidsvilan och ytterligare en Åsundaspelare i mål efter paus.
ESK var klart starkare
I andra halvlek trillade det ytterligare ett antal mål, matchen slutar 11-0. Dottern hade inte mycket att göra, annat än en del hemåtspel och någon enstaka långboll från motståndarna. Skönt med storseger, men lite trist när dottern knappt får vara med i matchen.