måndag 25 juni 2012

8-0 mot Göteborg

I morse var det match mot Göteborg. Tyvärr var vädret inget vidare, det regnade hela matchen villet gjorde att jag inte ville plocka fram kameran. Vädret påverkade dock inte spelet, vi spelade bra fotboll från start.

Efter 6 minuter kom första målet och 2,5 minuter senare stod det 3-0, vilket också blev halvtidsresultatet. Bara 15 sekund in på andra halvlek kom 4-0 och till slut vann vi med hela 8-0.

Efter matchen gick jag direkt för att, tillsammans med Göteborgs målvaktsinstruktör, observera matchen mellan Stockholm och Norrbotten. Tyvärr missade jag därför fotograferingen, men hann som tur var med lunchen.

Eftermiddagen ägnades åt ledarfortbildning och spelargenomgång. Vi fick kommentera de målvakter vi sett i vår observationsmatch och prata om deras olika kvaliteter.

Nu väntar vi på kvällspasset, där tjejerna skall få info om fotbollsgymnasium, mm. Prognoserrna pekar på bra väder i morgon. Vi hoppas de är rätt, det vore skönt med lite sol...