söndag 23 oktober 2011

Många kära återseenden

I helgen har det varit camp 4 för distriktslaget, första samlingen sedan Elitlägret. Det verkade som om de flesta tjejerna tyckte det var riktigt kul att få vara tillsammans igen. Vi hann knappt ur bilen innan dottern blev "attackerad" av en kompis, men det var ingen från Upplandslaget utan målvakten från Södermanland F95 som var där för att spela match mot Upplands F95:or. De känner varandra sedan sommarcamperna i Linköping. Bara ett par steg senare kom dock de första upplandstjejerna framstormandes för hälsningskramar.
Ganska lugn första målvaktsträning
Det var inte allt för högt tempo under campen, framför allt var det väldigt lojt för målvakterna. Det var egentligen bara under söndagens matchspel som det var rejäl fart på tjejerna. Dottern får vara nöjd med campen som helhet, framför allt med sin insats under den halva matchen hon fick stå i mål.
Nu vill alla tjejer ha ett eget kvastskaft i julklapp
Lördagens träning avslutades med fysträning med hjälp av pinnar, motvarande kvastskaft. I takt med att mörkret föll fick tjejerna göra knäböj och andra rörelseövningar. Det är bra att även andra aspekter på träning än rena bollövningar finns med på camperna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar