onsdag 18 april 2012

Match med Upplandslaget

I kväll spelade dottern träningsmatch med Upplandslaget. Man mötte Vaksalas F96-lag, kanske inte det tuffaste motstånd man kommer att möta i år. Dotterns knä är inte helt hundra ännu, men det verkade inte störa henne under den halvlek hon spelade.
Avvärjer ett anfall
Hon behövde bara göra ett fåtal ingripanden, jag vill minnas att det var två skottförsök mot mål och tre lägen där hon hann ut före en framrusande anfallare.

Tre mål i första halvlek följdes av ytterligare tre, sena, mål i andra halvlek. Jag tyckte att det saknades tempo i första halvleken, man tog för lång tid på sig med bollen och det var få som löpte för att göra sig spelbara. Det var bara de två yttermittfältarna som vågade skapa något framåt.

I andra halvlek var det mer fart i offensiven, delvis kanske på grund av att Vaksalatjejerna började mattas lite. Man bytte också in ett par nya spelare, vilket gav lite annat spel. Dotterns gamla lagkamrat från flicklaget, kom in på centralt mittfält och slog ett antal öppnande passningar, i första halvlek hade centrala mittfältarna bara vänt hemåt så fort de fick bollen. Man fortsatte också hitta offensiva luckor på vänsterkanten.

Allt som allt en rätt bekväm seger, faktiskt F96-lagets första. Nästa matchtillfälle blir på Enköpingslägret i Kristihimmelfärdshelgen. Som alltid var tjejerna trevliga och nyfikna på mina bilder, så för att möta efterfrågan lägger jag ut ytterligare en bild.
Wendela

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar