onsdag 25 april 2012

Fotbollstisdag

Gårdagen blev fylld av fotboll. Först åkte jag med dottern till Västerås för att hon skulle prova på en träning med målvaktstränaren på Elitfotbollsgymnasiet där. Vi träffade rektorn på morgonen och avslutade med en god lunch efter träningen. Dottern var mycket nöjd med både träningen och lunchen, så nu har hon äntligen bestämt sig för skolvalet till gymnasiet.

Kvällen avslutades naturligtvis med den osannolika och fantastiska TV-matchen i Champions League. Jag har hela tiden trott att Chelsea skulle kunna gå till final, ännu mer så efter 1-0 på hemmaplan, men när Barcelona gör 2-0 mot ett decimerat Chelsea kan man bara hoppas på mirakel. Och miraklet kom!

I kväll avgörs vilka som blir finalmotståndare. Själv är jag på målvaktsträning och kan inte se matchen, men det spelar ingen roll vilka som går vidare. Det är lika svårt att möta Mourinhos Real Madrid som att möta Bayern Munchen på deras hemmaplan i finalen, men visst vore det en extra krydda om Chelsea ställdes mot Mourinho i finalen?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar