lördag 26 mars 2011

Blåsigt och kyligt

Det var blåsigt och kyligt, framför allt när solen gick i moln, när dottern spelade sista matchen i Upplandscupen. Fanna stod för motståndet och var steget bättre matchen igenom. Första halvlek, i motvinden, ser det ganska bra ut försvarsmässigt. Man hamnar i underläge 0-1 efter ett långskott, där dottern borde korrigerat sin position innan skottet.

I andra halvlek spelar laget betydligt sämre och förlusten skrivs till 0-4. Dottern får i alla fall göra en del bra ingripanden och kan inte vara helt missnöjd med sin egen insats. I morgon är det match mot Fanna igen, men då är det de båda föreningarnas utvecklingslag som möts. Dottern får då en ny chans mellan stolparna, då hon var den enda tillgängliga målvakten denna helg.

Själv satt jag rejält påpälsad och tyckte det var skönt att få komma ut ur huset efter två veckors sjukdom. Känner efteråt att det tog rejält, så nu sitter jag i TV-soffan och halvsover.....