onsdag 12 juni 2013

Helt borta mot GUSK

Helgens bortamatch spelades i Uppsala vilket gjorde att jag kunde hinna iväg för att se andra halvlek efter mitt eget lags match. Enligt de som såg första halvlek var GUSK klart dominanta mot ett tappert kämpande Irsta. I andra halvlek var GUSK ännu mer dominanta mot ett allt tröttare Irsta.
Bildbevis på att Irsta faktiskt hade ett anfall i andra halvlek
Från 0-1 i halvtid landade slutresultatet på 0-4, siffror som jag misstänker att GUSK är besvikna på. De var bättre på allt - bättre bollhantering, bättre passningsspel, bättre löpningar, bättre i närkamperna, ja bättre i allt som sagt...

Dottern hade en svettig eftermiddag och var den Irstaspelare som var mest inblandad i spelet. GUSK slog många löpbollar mot sina forwards och dottern fick springa ut och avvärja gång på gång. Mot slutet av matchen får hon en stämpling på ena knät vid ett friläge, vilket känns lite onödigt gjort av GUSK-spelaren.
Avvärjer friläge. Oturligt nog får GUSK-spelaren med sig bollen i andraläget vilket ger 0-3
Det är bara att "bryta ihop och komma igen". GUSK höll en klart högre nivå än Irsta, men kan man ta med sig den kamp man presterade under första delen av matchen till kommande matcher kan det ge positiva resultat där.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar