söndag 30 september 2012

Serieseger

Inför sista bortamatchen, mot Tärnsjö, behövde dotterns lag minst en poäng för att säkra seriesegern. Man hade hyrt bus för att åka gemensamt och jag, liksom en del andra föräldrar, kunde också få plats på ditvägen. När matchen startade fick man en smakstart på den regnblöta och hala planen, 1-0 redan efter 25 sekunder.
Nära 2-0
 Man fortsatte sedan att dominera spelet och var nära ett par gånger innan man fick in 2-0. Tärnsjö stack upp i ett par anfall och lyckades i ett av dem få en ganska snällt dömd straff. Dottern gick rätt men nådde inte bollen, 2-1.
Straffreducering för Tärnsjö
 Innan halvleken är över kan man dock utöka ledningen två gånger, till 4-1 i halvtid. Känslan på läktaren är att det nog borde vara klart nu, bara inte Tärnsjö får ett mål för tidigt i andra halvlek.
Cheerleaders!
Publiken på läktaren, ledda av U-lagsspelarna, gör sitt bästa för att heja fram laget under hela matchen och lyckas bra med det. I andra halvlek kan man gå ifrån till 6-1 och seriesegern är klar!
Slutsignal
Segerglädje

Efter matchen får tjejerna guldhattar och varsin ros. Man har även köpt in T-shirts med guldtryck att ha på till kvällens segerfest.