söndag 19 augusti 2012

Ny storseger

Det blev en relativt lugn uppgift för dottern på dagens match när man besegrade Månkarbo med 7-0. Förutom en del tillbakaspel och ett antal bollar hon kunde hinna ut på före motståndaren, var det inte många direkta målchanser. Jag räknade till ett friläge där avslutet gick utanför, ett skott som styrdes till hörna samt ett ingripande på en hörna.
2-0
Månkarbo stod emot bra i spelet till att börja med och det dröjde innan första målet kom på en frispark från mittcirkeln. Bollen gick högt och målvakten mer eller mindre tappade in den. Även nästa mål fick man lite hjälp av målvakten. Ett avslut från ganska snäv vinkel gick mitt på målvakten, men hon släppte in den mellan händerna (och fötterna).
Dottern ingriper på hörna
Innan paus hann man även göra 3-0 och i andra halvlek fortsatte det droppa in mål. Sista tio minuterna börjar man slarva en del med passningar och mottagningar så att Månkarbo kan vinna boll på offensiv planhalva, men fram till dess är det mer eller mindre spel mot ett mål.
6-0 säkert placerat