söndag 19 augusti 2012

DM-silver

Inte oväntat blev det förlust i DM-finalen mot GUSKs duktiga F97-lag. Redan från start var det tydligt att GUSK skulle vara det bollförande laget, medan ESK kämpade och slet för att försvara sig.
En av många räddningar
0-1 kom redan efter 8 minuter, men siffrorna hölls ändå nere till 0-2 i halvtid. I andra halvlek kunde GUSK så småningom rycka ifrån till 0-4.
GUSK skapade mängder med chanser
ESK fortsatte dock att kämpa och fick till slut utdelning i målprotokollet. 1-4 kom på en mycket snyggt slagen frispark, otagbar i krysset. Man skulle också göra 2-4 efter ett sologenombrott. Målvakten såg ut att ha tagit skottet men tappade in bollen.
2-4 när målvakten tappar in bollen
GUSK-segern var rättvis och ESK får vara nöjda med resultatet, 2-4 speglar inte riktigt spelet på planen eller mängden målchanser. Kul ändå med en DM-final, dessutom hemma i Enköping.