onsdag 23 maj 2012

Seger i Sunnersta

I måndags kväll var det match i Sunnersta. Själv hann jag inte komma förrän det gått en kvart av matchen, pga kommittémöte på förbundet. Tur ändå att det är nära från Idrottens Hus till Sunnersta, eller snarare att matchen inte spelades längre bort (eller hur det nu blir).

Tremålsskytt
Första halvlek var riktigt dålig, det enda som var ok var att ESK kunde gå till halvtidsvila i ledning. I andra halvlek var spelet lite bättre och man dominerade matchen ganska klart. Trots det kunde Sunnersta kvittera efter schabbel och dålig kommunikation mellan målvakt och mittback. Det dröjde till senare hälften av halvleken innan man äntligen kunde ta ledningen igen, och därefter säkra segern genom att göra 3-1.
Det tog stopp för Sunnersta
Segern var odiskutabel, trots att ESK inte spelade särskilt bra. Sunnersta är, för mig, den stora negativa överraskningen i serien så här långt. Jag såg dem under försäsongen och trodde nog att de skulle kunna vara med på övre halvan i tabellen, men så har det inte sett ut nu under de första omgångarna i serien. Det verkar dessutom som om ESK, Håbo och Fanna 2 redan håller på att gå ifrån övriga lag i toppen av tabellen.