måndag 30 januari 2012

Lyckad cuphelg

I helgen har jag varit cupgeneral för F96 Cup. Cupen heter "F96" till minne av laget som startade cupen fastän den hölls för F98-lag. Lagen spelar 7-manna i en stor inomhushall, eller snarare tre inomhushallar som tillsammans bildar en stor 7-mannaplan, och hade gruppspel på lördagen och slutspel på söndagen.
Kamp om bollen mellan Djurgården och Hässelby
Det var sjätte året som vi höll cupen men första gången den inte var för F96-lag. Tanken är att den skall fortsätta hållas varje år, nästa år blir det för F99 och då kan årets slutsegrare Boo FF F99 komma och försöka försvara sin titel.

Föräldrar från tre olika flicklag i klubben har arbetat under cupen och med tanke på att ingen av dem varit med och arrangerat cupen tidigare år har det gått över förväntan. Alla har gjort ett kanonjobb!
F98 kvitterar mot F99 med 10 sekunder kvar, men till ingen nytta
Tyvärr gick det inte så bra för arrangörsklubbens två lag, F98 och F99. De gick båda till B-slutspel där de fick möta varandra. Med bara 10 sekunder kvar kvitterade F98 vilket gav straffavgörande. På 10 straffar, 5 per lag, gick bara en straff i mål och det var F99 som gick vidare till B-final.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar