onsdag 21 september 2011

Vattentäta strumpor

För två vintrar sedan köpta jag hem ett par SealSkinz vattentäta strumpor till dottern, för att testa om det var något att ha. De kostade visserligen en del, men om de fungerade vore det värt det. De har funkat bra sedan dess och hon har använt dem flitigt under höst-vinter-vår när det varit befogat. De strumporna är fortfarande ok, men det kändes som om det kanske vore bra med ytterligare ett par eftersom antalet träningsdagar i veckan ökat sedan hon spelade i F-13 laget och av någon konstig anledning är de aldrig tvättade när de behövs som bäst....

Ytterligare några spelare, både i damlaget och i äldsta flicklaget, beställde också strumpor på vår rekommendation och jag gjorde ett samlat inköp för att få ner priset. Samtidigt passade jag på att köpa ett par till mig själv inför vintern och jag beställde även varsitt par till son och hustru, fast inte fotbollsstrumpor utan mer vanliga strumpor.

Nu har leveransen kommit och jag har fått chansen att testa mina strumpor. Helt fantastiskt, skorna är genomblöta men fötterna är torra! Tyvärr fanns inte svarta fotbollsstrumpor i storlek medium hemma på lager, så bland annat dottern får vänta ytterligare några dagar på sina strumpor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar