måndag 11 mars 2013

Säsongsdebut

Dottern gjorde säsongsdebut i helgen. Förkylning och en Londonresa stoppade henne från lagets två tidigare matcher, men nu var det dags. I lördags spelades Upplandscupen mot Vaksalas andralag. Eftersom Vaksala är ett division 2 lag hade dotterns lag en bonusstraff, trots att det andralag man mötte egentligen spelar i division 4, och det var nog tur det...

Trots ett visst spelövertag, framför allt i första halvlek, kunde man inte få bollen i mål. Svaga avslut och ett par fina ingripanden från motståndarnas målvakt innebar att matchens enda mål kom på just bonusstraffen. Dottern gjorde också ett par bra ingripanden under matchen. Det man undrar över är vem som skall göra målen nu när förra årets stora målgörare bytt klubb?

På söndagen spelade dottern igen när U-laget mötte Sollentuna. Det var i princip spel mot ett mål och jag är glad att jag valde att stanna hemma och se klart Manchester United-Chelsea i stället för att stå och frysa hela matchen, det räckte med att frysa under andra halvlek. Dottern hade inte mycket att göra i mål och frös rejält trots fyra tröjor och dubbla byxor, undrar när våren kommer till fotbolls-Sverige?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar