söndag 24 mars 2013

Krillans konstgräs

I dag var det debut för dottern i sitt nya lag. För andra gången, hon spelade nämligen redan mot dem för en och halv vecka sedan men då som utlånad från sin gamla klubb. Och egentligen skulle hon inte kunna göra debut alls än eftersom hon inte blir spelklar förrän på tisdag, så nästa match blir väl också debut....

Hur som helst åkte vi till Krillans konstgräs i Köping för match mot Forsby FF U-lag, som såvitt jag förstod egentligen bestod till hälften med A-lagsspelare. Forsby fick en smakstart och överrumplade ett halvsovande Irsta med 0-1 redan efter 2 minuter.
Första baklängesmålet redan efter 2 minuter
Det fortsatte vara Forsby som var det bättre laget i första halvlek även om Irsta stod emot ganska bra. Forsby hade stor framgång med sina djupledsbollar på löpande forwards och skapade flera chanser. Irsta hade enstaka möjligheter framåt, men utan den rätta skärpan i de avgörande ögonblicken.
En av flera räddningar
Ställningen i halvtid var 0-3. I andra halvlek var spelet jämnare, men fortfarande med flest målchanser för Forsby. Dottern fick göra ett par riktigt viktiga ingripanden, bland annat snodde hon bollen från en anfallares fot vid ett friläge.
Irstaskott
Reduceringen till 1-3 kom på ett bra skott från distans som Forsbykeepern inte nådde. Det innebar att man vann andra halvlek, vilket känns positivt inför kommande matcher och dottern får klart plusbetyg för sin insats med flera bra ingripanden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar