torsdag 15 december 2011

JB Linköping

I dag var det testdag på John Bauer gymnasiet i Linköping. Dottern och jag åkte ner redan i går kväll och övernattade på hotell för att slippa en okristligt tidig morgon i dag. Det var samling i friidrottshallen redan klockan 08.30, där fick tjejerna göra sig i ordning för fystester samtidigt som vi föräldrar fick information från skolan.
Tröttkörd på Coopertestet
Först var det brutalbänk och snabbhetstest, sedan avslutade man med Coopertest. Dottern fick tidigt håll, men släpade sig ändå runt hela testet och gick i mål rejält trött. Efter att tjejerna duschat åt både spelare och föräldrar jultalrik i skolmatsversion.

På eftermddagen fick vi ytterligare information, både från skolan och från Linköpings FC, innan det blev dags för ett fotbollspass i fotbollshallen som avslutning på dagen. Det var 6 målvakter och 12 utespelare på plats och de körde relativt grundläggande övningar innan de avslutade med 15 minuters spel.
Målvaktsträning
Efteråt hann vi åka till Cloettas fabriksförsäljning och köpa lite julgodis innan det bar av hemåt igen. Dottern var nöjd med dagen, nu är det bara att invänta ett besked om hon blir antagen eller inte...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar