måndag 24 december 2012

God Jul!

Vill önska mina bloggläsare God Jul med Springsteen och "Santa Claus is Coming to Town" från London, en konsert där både hustrun och jag var i publiken på vår lilla minisemester i London.

Luciacupen

Det är visserligen drygt två veckor sedan Luciacupen, men jag har haft fullt upp med att hinna få klart vårt nya kök innan jul. Här kommer dock en liten rapport:

Dotterns lag lyckades bli tvåa i sin grupp efter två segrar och en förlust. När de spelat klart återstod två grupper att spela och minst en av tvåorna behövde vara sämre för att de skulle gå till kvartsfinalgruppspel. Man utgick från att det skulle bli så och checkade in på Scandic hotell för att slippa kliva upp lika tidigt på söndagen.

Det visade sig att tvåorna i bägge de sista grupperna var sämre, så man gick vidare som nästa bästa tvåa. Det gav gruppspel mot Sirius, GUSK och Östervåla. Efter två klara förluster kunde man vinna sista matchen mot Östervåla och bli trea i gruppen, vilket ger sjätte plats totalt i cupen. Sirius gick sedan vidare och vann cupen efter förlängning i finalen.
För min egen hade jag samling redan vid 00.45 på lördagsnatten för gruppspel med UIF på herrsidan. Tre raka segrar där gav gruppseger och åttondelsgrupp natten mot söndag. Sedan fortsatte dagen med kvartsfialgrupp, semifinal och final, och så småningom stod vi där med segerpokalen. Kul!

I övrigt har december bestått av träningar på olika håll. Jag med UIF och dottern med ett par olika föreningar för att se var hon skall spela nästa år...